Op de zaak met.. Koos Prins

Koos Prins Groenten en Fruit op vrijdag ook verkoop vanuit de hal.

Koos Prins Groenten en Fruit is een begrip in de regio. De groente- en fruithandelaar is te vinden op markten in Didam, Doetinchem, ’s-Heerenberg en natuurlijk in Winterswijk. Sinds het begin van de coronatijd is er ook verkoop van groenten en fruit vanuit de hal aan de Koningsweg. Een populair verkooppunt, zo blijkt. 

Koos Prins krijgt positieve reacties van zijn klanten. “Ze vinden het geweldig; hier kan je de drukte in het dorp een beetje ontlopen, je kan de auto voor de deur parkeren en het is rustig. Voor sommigen een alternatief voor een bezoek aan de markt voor hun wekelijkse portie gezonde boodschappen.” 

Het hele assortiment is net als op de markt overzichtelijk en sfeervol uitgestald. “Klanten kunnen pakken wat ze willen. Eigenlijk is het aanbod hier in onze hal nog net iets uitgebreider dan op de markt. Het hele assortiment is er. De reacties van de klanten zijn heel positief, dus we houden deze vrijdag openstelling er zeker in. Naast onze gebruikelijke staplaatsen op de warenmarkten.” Van dinsdag tot en met zaterdag staat Koos Prins op de diverse markten in de regio. Op woensdag en zaterdag op de  warenmarkt in Winterswijk. 

Koos Prins groenten en fruit 
Koningsweg 40
Tel. 0543-515387
info(at)koosprins.nl

Bekijk andere artikelen

arrow_upward