Op de zaak met.. André Meerdink

Witgoed Service Wenters persoonlijk, betrouwbaar, snel.

In 2014 begon André Meerdink met zijn bedrijf Witgoed Service Wenters na jarenlang gewerkt te hebben als service- en installatiemonteur. 

André Meerdink verkoopt witgoed apparaten zoals afwasmachines, wasdrogers en koelkasten – ook inbouw-apparatuur – en doet alle voorkomende reparaties en onderhoud. “Veel voorkomend werk zijn de inbouwkeukens, het is een precisiewerkje om een apparaat in te bouwen. Als we een aanvraag krijgen komen we bij de mensen thuis om de situatie zelf te zien en te beoordelen,” zo vertelt hij.

Het is specialistisch werk om een apparaat goed te installeren, vakwerk dus. Witgoed Service Wenters heeft de kennis en ervaring die daarvoor nodig is in huis en biedt de gewenste service, persoonlijk, betrouwbaar en snel. “We zijn gespecialiseerd op dit gebied en nemen ook eventueel benodigde aanpassingen zoals verleggen van water- of gasleidingen voor onze rekening,” zo vertelt André Meerdink. Hij  werkt vanuit een werkplaats annex magazijn waar een basisvoorraad apparatuur op voorraad is. ”We willen de klant niet te lang laten wachten op een nieuw apparaat.” 

Witgoed Service Winterswijk
Hietkampweg 8 Winterswijk-Woold
tel. 06-54254156
info(at)witgoedservicewenters.nl 

Bekijk andere artikelen

arrow_upward