Op de zaak met.. Marcel Roerdink

Autobedrijf Meerdink

ook voor een mooie occasion

Autobedrijf Meerdink is een allround, onafhankelijk autobedrijf en staat voor service, vertrouwen en het leveren van betaalbare kwaliteit. Eigenaar Marcel Roerdink, die het autobedrijf 15 jaar geleden overnam van zijn schoonvader, is er duidelijk over: “We zijn een erkend BOVAG-bedrijf. Bij ons kun je terecht voor alles voor je auto. Denk aan APK, aircoservice, reparatie en onderhoud aan alle merken. Ons team besteedt veel zorg en aandacht aan alles in en rondom de auto van onze klanten. We hebben een zeer transparante bedrijfsvoering, zodat de klanten altijd precies weten waar ze aan toe zijn.”

Autobedrijf Meerdink is ook het juiste adres voor de aankoop van een mooie occasion. Op de website www.automeerdink.nl staat een uitgebreid overzicht. “We kunnen echt alles verzorgen.” Ben je op zoek naar een leaseauto of wil je de mogelijkheden tot leasen bespreken? Bij Autobedrijf Meerdink kun je terecht voor zowel Private als Zakelijke Lease. 

Autobedrijf Meerdink kan met het team van gemotiveerde en vakbekwame monteurs iedereen van dienst zijn, ongeacht het automerk, in de modern uitgeruste werkplaats die ook beschikt over diagnoseapparatuur, waarmee de auto kan worden uitgelezen. Marcel: “Door middel van bijscholingscursussen blijven de monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Zo hebben we twee technisch specialisten in huis.” Er trots aan toevoegend: “Wij kennen niet alleen de auto, maar zeker ook de klant!”

Autobedrijf

Bekijk andere artikelen

arrow_upward