Op de zaak met.. Erik Oostrik

Hobbelink & Buitink NotarissenHobbelink & Buitink Notarissen

Neemt de tijd voor maatwerkneemt de tijd voor maatwerk

Notariskantoor Hobbelink&Buitink Notarissen 

– alweer ruim tien jaar op de huidige locatie op het Beatrixpark in Winterswijk gevestigd – is meer dan een traditioneel notariskantoor. Naast de notarissen Mr. Erik Oostrik , Mr. Ans Post en Mr. Roberto Cancian, staat een sterk team van juridisch specialisten garant voor kwaliteit. Erik Oostrik: “Als één van de grootste notariskantoren in de Achterhoek hebben wij ons op diverse werkterreinen gespecialiseerd, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van de andere werkzaamheden. Zo hebben wij ons onder andere ontwikkeld tot hét kantoor voor de Achterhoek als het gaat om mediation en echtscheidingsbemiddeling.” 

Naast de werkzaamheden die je van oudsher van een notaris verwacht, zoals het opstellen van een testament, samenlevingscontract, hypotheekakte of de oprichting van een BV, kan de klant bij Hobbelink&Buitink terecht voor onder andere Estate-planning, Bewindvoering en Agrarisch recht.”

Kwaliteit komt niet alleen tot uiting in een akte. De zorg voor de klanten is minstens zo belangrijk. “Wij nemen de tijd die nodig is, bieden een compleet product, afgestemd op de persoonlijke situatie. Maatwerk dus. Kwaliteit heeft bij ons een eerlijke prijs. Naast de notariële werkzaamheden kennen wij een uitgebreide adviespraktijk. Omdat de wereld waarin we leven heel complex is en aan elkaar hangt van wetten en regels, is het van belang dat iemand het overzicht bewaart en kan adviseren. Onze juristen zijn in staat om particulieren en ondernemers in begrijpelijke taal van deskundig advies te voorzien.”

Hobbelink & Buitink Notarissen

Bekijk andere artikelen

arrow_upward