Wat dacht je van wonen in het buitengebied? 22 april: informatiemarkt JongWCL

De groep jongWCL zet zich in voor een toekomst voor jongeren in het buitengebied van Winterswijk. 

Je bent jong en je wilt wat! 
JongWCL wil graag mogelijk maken dat ook toekomstige generaties kunnen genieten van het buitengebied en hier kunnen blijven wonen en ondernemen. Op vrijdagavond 22 april houden ze daarom een informatiemarkt over wonen in het buitengebied. 

De woningnood zorgt ervoor dat er creatieve en innovatieve ideeën ontstaan om tot een oplossing te komen. JongWCL draagt hieraan bij met de informatiemarkt. 

“Wil jij graag in het buitengebied wonen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wat moet je regelen en welke mogelijkheden zijn er? Of heb je misschien al een concreet idee dat je verder wil brengen? Schrijf dan alvast voor vrijdagavond 22 april met koeienletters deze informatiemarkt in je agenda!”

JongWCL zorgt voor boeiende sprekers, inspirerende voorbeelden en concrete tips. “Zodat jij je droom waar kan maken. Deze markt is daarnaast een mooi moment om je wensen of plannen eens met gelijkgestemden te delen onder het genot van een drankje. Samen komen we verder.” 

Meer weten? 
Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt via social media. 

Facebook:  @Jong WCL                Instagram:   jongwcl_winterswijk

Wil jij je ook inzetten om het buitengebied mooi, leefbaar, bewoonbaar, duurzaam en klaar voor de toekomst te maken? Stuur dan een mailtje naar jongwcl(at)gmail.com en kom een keer kennismaken.Je bepaalt zelf hoeveel tijd je er insteekt en welke activiteiten je oppakt.

Bekijk andere artikelen

arrow_upward