Gelria Schoenatelier werkt samen


Als één van de eerste huurders voelde Gelria Schoenatelier zich onmiddellijk thuis in het samenwerkingsconcept van De Tuber. Meerdere specialisten onder een dak die elkaar aanvullen en niet elkaars concurrenten zijn, zorgen ervoor dat het geheel sterker is dan de optelsom van de afzonderlijke delen. “Wij leveren in die samenwerking mooie, moderne schoenen die ook nog eens perfect passen en geweldig lopen”,  zo vat Bea Ton van Gelria dat samen.


Tekst: Wim Aalderink     Foto: Franz te Loo

In medisch centrum De Tuber zijn een aantal specialismen gevestigd die perfect aansluiten bij de kracht van Gelria. Orthopedie, podologie, pedicure en advies op het gebied van braces en steunkousen zijn vaak het voorportaal voor de behoefte aan goed schoeisel. Goed schoeisel voor hun cliënten zorgt ervoor dat de cliënt veel meer baat heeft bij het advies van de verschillende specialisten die in De Tuber zijn gevestigd. Zonder goed schoeisel zijn de resultaten van hun werk zelden optimaal en duurzaam. Met haar jarenlange kennis en ervaring is Gelria dan ook veel meer dan de gemiddelde schoenenwinkel. Bea Ton verstaat haar vak en schept er, samen met haar partner Jan Krooshof, eer in om haar klanten juist dat stukje extra te bieden dat nodig is voor echt loopcomfort, zonder dat er ingeleverd wordt op uitstraling. 

Maatwerk
Dat komt niet alleen tot uiting in het bijzonder ruime assortiment modieuze kwaliteitsschoenen maar gaat verder met advies dat varieert van inlegzooltjes tot een extra wijdtemaat, iets oprekken of een aangepaste hak. “Mensen gaan meestal niet naar een schoenenzaak voor comfort, maar voor mooi. Bij Gelria kom je voor comfort, maar krijg je mooi!” aldus Bea. Gelria heeft zowel de kennis als de apparatuur om schoeisel zo aan te passen dat het optimaal aansluit bij de wensen van de klant. Maatwerk dus op basis van kwalitatief hoogstaande confectie, zo loopt niemand uit de pas. Voor reparaties kan iedereen trouwens bij Gelria terecht, ook al zijn de schoenen er niet gekocht. Het specialisme van Gelria is natuurlijk de voet die extra aandacht nodig heeft, maar iedereen die prijs stelt op goed schoeisel met een vakkundig advies is meer dan welkom. Zowel in de vestiging in De Tuber als in de vestiging in Lichtenvoorde waar de ook de werkplaats is gevestigd.

Wandelschoenen
Veel mensen denken dat ze alleen bij Gelria terecht kunnen als hun voeten extra aandacht nodig hebben, maar niets is minder waar. Iedereen die zijn of haar voeten lief heeft is welkom en daarnaast  biedt Gelria ook nog eens een zeer ruim assortiment wandel- en bergschoenen. Ook in dit segment staat de klant centraal en stellen Bea en Jan altijd eerst de vraag: “waar wandelt u? ”. Pas als dat helder is, kan er een keuze gemaakt worden voor de juiste schoen.

Samen sterk
De specialisten in De Tuber kennen elkaar en weten elkaar te vinden in het belang van de klant. Doorverwijzen naar elkaar is geen verplichting, maar elkaar kennen en weten waar je elkaar kunt versterken levert een grote meerwaarde op voor de klant. Gelria is blij met de collega’s in De Tuber, vanwege de samenwerking, maar vooral omdat de klant erbij gebaat is, dat kwaliteit hier kwaliteit ontmoet.

Bekijk andere artikelen

arrow_upward