Seniorenvereniging Wenters Plus

nieuw bestuur


Na een periode met veel vacatures in het bestuur zijn er in een extra algemene ledenvergadering van Wenters Plus onlangs zes nieuwe bestuursleden benoemd. Voorzitter Hans Jager, secretaris Wilma Dondergoor en penningmeester Gerda Hoekstra vormen nu het dagelijks bestuur. Algemeen bestuursleden Jan Wibier, Liedy Jacobs, Jorieke Nienhuis en Arjan Ligtenbarg maken het bestuur compleet en klaar voor de toekomst.
 


Wenters Plus is een vereniging voor 50-plussers, opgericht in januari 2009 en organiseert voor de vele honderden leden diverse activiteiten. In de maanden september tot juni is er elke dinsdag een gezellige middag met een bingo, een spelmiddag met kaarten, biljarten, sjoelen of andere spellen. Ook is er twee keer in de maand muziek, een lezing of een conference of iets dergelijks en worden er door de reiscommissie dagtochten georganiseerd, die worden verzorgd door professionele touringcarbedrijven.
De ontspanningsmiddagen worden gehouden in het Zonnebrink Centrum, Zonnebrink 61. De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden. Lidmaatschap van Wenters Plus kost 25 euro per jaar.
 


Groei
Wenters Plus wil activiteiten voor de leden kunnen blijven organiseren en ook uitbreiden. Mede daarom vindt het bestuur het van groot belang, dat de vereniging blijft groeien. “Veel vijftig- en zestigplussers voelen zich nog te jong om zich bij een seniorenvereniging aan te sluiten, maar juist voor deze groep willen we ons ook inspannen”, zo vertelt Gerda Hoekstra.
Iedereen van vijftig jaar of ouder is van harte welkom een keer te komen kijken en kennis te maken. Belangstellenden kunnen zich melden op de dinsdagmiddagen in het Zonnebrinkcentrum of via het emailadres secretariaat(at)wentersplus.com .
   
www.wentersplus.com                                                  www.facebook.com/50plusVerenigingWinterswijk

Bekijk andere artikelen

arrow_upward