Frühschoppen met Die Slingetaler

“Mit Musik und gute Laune”


Op zondag 20 november verzorgen Die Slingetaler een vrolijk muzikaal optreden in Alpenländische sfeer bij Partycentrum ’t Noorden in Aalten: Frühschoppen met Die Slingetaler. 

 


 Duitstalige volks- en schlagermuziek geniet een grote populariteit, zoals ook wel blijkt uit de groeiende belangstelling tijdens het frühschoppen op kermissen, volks- en oktoberfeesten.


 
Alpenländisch sausje

Die Slingetaler uit Kotten hebben in hun inmiddels zestienjarig bestaan al veel succesvolle optredens in de Achterhoek en ver daarbuiten verzorgd. Het achtkoppige orkest heeft Alpenländische volksmuziek, Duitse schlagers, muziek met Achterhoekse teksten, country- en Nederlands- en Engelstalige evergreens op het repertoire staan, veelal voorzien van een Alpenländisch sausje.
Het instrumentarium bestaat uit trompet, klarinet, saxofoon, accordeon, keyboard, gitaar, basgitaar en slagwerk. Daarnaast is de meerstemmige zang bepalend voor de unieke sound en staan twee enthousiaste technici garant voor perfect geluid en een sfeervolle belichting.
 


Entreekaarten

Het concert begint 20 november om 11.00 uur en wordt rond 14.00 uur afgesloten. De zaal bij Partycentrum ’t Noorden in Aalten (Lichtenvoordsestraatweg 44) is open vanaf 10.30 uur.


Kaarten à vijf euro zijn verkrijgbaar bij Primera, Bredevoortsestraatweg 8, 7121 BH Aalten en tevens te reserveren via email: slingetaler(at)gmail.com.

www.facebook.com/Slingetaler                                                                                       www.slingetaler.nl

 

Bekijk andere artikelen

arrow_upward