De Gegrilde Kip

‘‘haal de gezelligheid in huis’’


 De Gegrilde Kip, sinds juli 2018 gevestigd aan de Wooldstraat 55, is inmiddels een begrip. Met talrijke soorten grill- en kipspecialiteiten heeft eigenaar Joeri Schoenaker veel klanten aan zich weten te binden. “Ja, de klanten komen voor onze heerlijke gegrilde producten, voor verse kip en steeds meer ook voor onze partypannen. Nu de avonden weer langer worden en met de decembermaand in het vooruitzicht, merk je dat mensen weer de gezelligheid in huis halen.”


Het assortiment is heel breed. Bij De Gegrilde Kip is keuze uit gourmetschotels en heel populair de partypannen, waarop diverse kiphapjes gemakkelijk warm gemaakt kunnen worden. “Gezellig thuis uit eten samen”,  aldus Joeri. “Het is echt ideaal. Ons aanbod loopt uiteen van 65 tot 160 hapjes. Je kunt zelf de hapjes uitkiezen die je in de pan wil hebben:  met botje, zonder bot, zoet, scherp,  wat je lekker vindt. We hebben 20 soorten.”


Eenmaal thuis is het heel eenvoudig. De gevulde partypan aansluiten op het stopcontact, drie kwartier warm maken en je kan samen aan tafel. “De klanten vragen niet alleen steeds meer naar de partypannen, maar komen ook voor onze maaltijdpannen en verschillende buffetvormen”, aldus Joeri. “Maar ook als je een gezellige avond thuis hebt,  is ons assortiment heel geschikt voor een avond ‘kluifwerk’ met vrienden bijvoorbeeld.”


www.degegrildekip.nl                                                                                                              tel. 0543 - 785952

Bekijk andere artikelen

arrow_upward